Forskellige interesser

Klubben har den fordel, at klubbens medlemmer har en stor forskellighed inden for fotografering.

Klubbens force er, at medlemmerne kan inspirere hinanden, med en masse ideer.

• Natur
  • Event
  • Arkitektur
  • Makro
  • Natfoto

Hvem er vi

Klubben består af en blanding af kvinder og mænd der mødes hver tirsdag omkring interessen for foto, fotografi og billedredigering.

Der er den garvede amatør, der er den lidt usikre ”begynder”, der er ham eller hende med det lidt dyrere isenkram, og dem med det helt almindelige kamera, men et har vi tilfælles, vi kan li’ at fotografere og se billeder.

Vi har ikke egentlig undervisning, men lærer fra og til hinanden og deler vores erfaringer med de andre medlemmer.

Vi holder konkurrencer, med og mod hinanden, mod andre klubber, vi tar’ på fototure, og får besøg, af andre fotografer og meget mere.

Vi mødes hver tirsdag kl. 19.30. til ca. 22.00

Medlemskontingentet er for aktive kr.125,- pr. kvartal.

Er du interesseret kan du kontakte os, mød op et par gange for at se om det skulle være noget for dig inden du tar’ stilling til et medlemskab.

Klubbens historie.

Skovlunde Amatør Fotoklub blev oprettet i 1955 af en gruppe beboere i og omkring Lilletoften i Skovlunde, i begyndelsen som en beboerklub, men interessen for klubben voksede og det samme gjorde medlemstallet.

På nuværende tidspunkt holder klubben til i lokaler der ligger i forbindelse med Skovlundehallen

Klubben er desuden medlem af Region Nord, en sammenslutning 33 fotoklubber i København og Nordsjælland.

Lundebjerggårdsvej 7, 2740 Skovlunde www.skovlundefotoklub.dk